Για 2 άτομα ()
1. Σε ένα βαθύ μπολ , αδειάζουμε 2 φακελάκια βιολογικού ψωμιού Eurodiet και το αναμιγνύουμε με 80 ml νερό και την μαγιά που υπάρχει στην συσκευασία.
2. Στη συνέχεια, ρίχνουμε την ντομάτα, την κάπαρη και την ζύμη και αναμιγνύουμε.
3. Το πλάθουμε σε μια αφράτη ζύμη , το σκεπάζουμε με μια πετσέτα και το αφήνουμε για περίπου μια ώρα να ξεκουραστεί και να φουσκώσει.
4. Βάζουμε σε 1 κούπα το ελαιόλαδο, τις λιωμένες σκελίδες σκόρδου και τα αποξηραμένα βότανα.
5. Τα ανακατεύουμε, μέχρι να ενωθούν τα υλικά και αλείφουμε με μία βούρτσα τα 3/4 του μείγματος πάνω στο ψωμί.
6. Στρώνουμε σε ένα ταψί λαδόκολλα, τοποθετούμε το ψωμί και το ψήνουμε για περίπου 25 λεπτά στους 190ο C.
7. Η κρούστα που θα σχηματισθεί, πρέπει να έχει ένα βαθύ χρυσό χρώμα.
8. Αμέσως μετά, όταν βγάλουμε το ψωμί από το φούρνο, το αλείφουμε με το υπόλοιπο μείγμα ελαιολάδου και βοτάνων και αφήνουμε να κρυώσει.
Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και την μέθοδο eurodiet, μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiet.gr