alta linea banner2

social FB social GOOGLE social INSTAGRAM social PINTEREST social TWITTER social YOUTUBE

cracker top 29 10 2016

ΚΡΑΚΕΡΣ EURODIET ΜΕ ΝΤΙΠ ΑΠΟ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙΚΙ

cracker top 29 10 2016

Χρόνος μαγειρέματος: 0 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Πολύ Εύκολο
Κόστος: 0€,

ΥΛΙΚΑ

Για 3 άτομα ()

Για τη συνταγή

  • 1 κουτί κράκερς Εurodiet
  • 3 κουτ. σουπ. κατίκι
  • 2 μεγάλες φούντες μπρόκολο ζεματισμένες
  • 1/2 φλιτζάνι πράσο φρέσκο, ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλιτζάνι μαϊντανό φρέσκο, ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλιτζάνι βασιλικό φρέσκο, ψιλοκομμένο
  • 3 κουτ. σουπ. λεμόνι
  • 2 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. σουπ. σκόρδο, σε σκόνη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Βάζετε το κατίκι, το μπρόκολο, το πράσο, τον μαϊντανό, τον βασιλικό, το χυμό του λεμονιού, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι στον κάδο του μπλέντερ και τα χτυπάτε όλα μαζί στη μεσαία ταχύτητα για τουλάχιστον 6’-7’ μέχρι να αποκτήσει το ντιπ σας κρεμώδη υφή.


2. Βάζετε το μείγμα στο ψυγείο να παγώσει για τουλάχιστον 2 ώρες.


3. Σερβίρετε το ντιπ πάνω στα κράκερ Εurodiet και πασπαλίζετε με λίγο φρέσκο μαϊντανό ή βασιλικό.


Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και την μέθοδο eurodiet, μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiet.gr



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
 
newsl face