Για 3 άτομα ()
1. Βάζετε το κατίκι, το μπρόκολο, το πράσο, τον μαϊντανό, τον βασιλικό, το χυμό του λεμονιού, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι στον κάδο του μπλέντερ και τα χτυπάτε όλα μαζί στη μεσαία ταχύτητα για τουλάχιστον 6’-7’ μέχρι να αποκτήσει το ντιπ σας κρεμώδη υφή.
2. Βάζετε το μείγμα στο ψυγείο να παγώσει για τουλάχιστον 2 ώρες.
3. Σερβίρετε το ντιπ πάνω στα κράκερ Εurodiet και πασπαλίζετε με λίγο φρέσκο μαϊντανό ή βασιλικό.
Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και την μέθοδο eurodiet, μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiet.gr