alta linea banner2

social FB social GOOGLE social INSTAGRAM social PINTEREST social TWITTER social YOUTUBE

fussili eurodiet top 09 03 2017

 

FUSILLI EURODIET ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΡΟΖΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ

fussili eurodiet top 09 03 2017

 

Χρόνος μαγειρέματος: 20 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 0€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 4 άτομα ()

Για τη συνταγή

  • 2 φακελάκια fusilli eurodiet
  • 1 1/2 φλιτζάνι κολοκυθάκια σε κύβους ( ή τριμμένα σε χοντρό τρίφτη)
  • 1 κουτ.γλυκ. σκόρδο αφυδατωμένο
  • 1/2 κουτ.γλυκ. μοσχοκάρυδο
  • 6 ντοματίνια κομμένα στα δύο
  • 1 κουτ. σουπ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλιτζάνι νερό
  • 2 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
  • 2 κουτ. σουπ. ανθότυρο
  • αλάτι
  • πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες τις συσκευασίας και όταν είναι έτοιμα τα σουρώνουμε.


2. Σε ένα τηγάνι, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε ελαφρά τα κολοκυθάκια. Ρίχνουμε το σκόρδο, το μοσχοκάρυδο, τα ντοματίνια κομμένα στα 2, λίγο χλιαρό νερό, αλατίζουμε και βράζουμε για 10΄περίπου. Τα τελευταία λεπτά, προσθέτουμε το ανθότυρο και ανακατεύουμε μέχρι η σάλτσα να πάρει μια κρεμώδη, ροζέ υφή.


3. Όταν είναι έτοιμη, την απλώνουμε στα ζυμαρικά μας και πασπαλίζουμε με τον φρέσκο μαϊντανό.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και την μέθοδο eurodiet, μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiet.gr



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
 
newsl face