Για 4 άτομα ()
1. Μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες τις συσκευασίας και όταν είναι έτοιμα τα σουρώνουμε.
2. Σε ένα τηγάνι, ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε ελαφρά τα κολοκυθάκια. Ρίχνουμε το σκόρδο, το μοσχοκάρυδο, τα ντοματίνια κομμένα στα 2, λίγο χλιαρό νερό, αλατίζουμε και βράζουμε για 10΄περίπου. Τα τελευταία λεπτά, προσθέτουμε το ανθότυρο και ανακατεύουμε μέχρι η σάλτσα να πάρει μια κρεμώδη, ροζέ υφή.
3. Όταν είναι έτοιμη, την απλώνουμε στα ζυμαρικά μας και πασπαλίζουμε με τον φρέσκο μαϊντανό.
Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και την μέθοδο eurodiet, μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiet.gr