Για 2 άτομα ()
1. Σε μία κατσαρόλα ρίχνετε 400 ml νερό και ρίχνετε πρώτα τα κολοκυθάκια, το πράσο και το σέλερι να βράσουν για λίγα λεπτά σε δυνατή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν.
2. Στη συνέχεια, χαμηλώνοντας τη φωτιά, αδειάζετε τα δύο φακελάκια σούπας Εurodiet, προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και βράζετε για 4-5’ ακόμα, ανακατεύοντας απαλά με αυγοδάρτη μέχρι η σούπα σας να πάρει βελούδινη υφή.
3. Πριν σερβίρετε, αφήστε άλλα 5’ να σταθεί και πασπαλίστε, αν θέλετε με λίγο ξύσμα λεμονιού.
4. Συνοδέψτε, αν θέλετε, με 2 κράκερς Eurodiet ανά μερίδα.
Μέσα στη σούπα και σχεδόν από την αρχή, μπορείτε να βάλετε 2 λεπτές ολόκληρες φέτες λεμονιού, που στη συνέχεια θα τις βγάλετε. Έτσι θα πάρει πιο έντονο άρωμα και γεύση από λεμόνι.
Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και την μέθοδο eurodiet, μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiet.gr