Για 4 άτομα ()
1. Φτιάχνετε τη γέμιση. Βάζετε το πλιγούρι σε ένα μπολ με νερό και όταν φουσκώσει το στραγγίζετε. Πλένετε τα συκωτάκια και τα ψιλοκόβετε.
2. Ζεσταίνετε το μισό ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι για 2 λεπτά. Προσθέτετε τον κιμά, τα συκωτάκια, το πλιγούρι, το κουκουνάρι, αλάτι και πιπέρι και τα σοτάρετε για 4 – 5 λεπτά. Γεμίζετε το κοτόπουλο με το μείγμα της γέμισης και το ράβετε με ειδική κλωστή μαγειρικής. Το αλατοπιπερώνετε.
3. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σοτάρετε το κοτόπουλο ώστε να πάρει ομοιόμορφο χρώμα. Σβήνετε με το κρασί και το αφήνετε να απορροφήσει τα υγρά του.
4. Σε μια γάστρα στρώνετε 5 φύλλα λάχανο και τοποθετείτε στο κέντρο το κοτόπουλο. Το τυλίγετε καλά με το υπόλοιπο λάχανο. Πασπαλίζετε με την πάπρικα και περιχύνετε με το ζωμό. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 1 ώρα και 20 λεπτά.
Μπορείτε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε και φρέσκο λάχανο ζεματισμένο για 3 λεπτά.