Για 6 άτομα ()
1. Σε ένα ρηχό μπολ ανακατεύετε τη μουστάρδα με το νερό. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύετε την φρυγανιά με το μείγμα των μυρωδικών. Αλατωπιπερώνετε το κοτόπουλο.
2. Για να πανάρετε τις μπουκιές κοτόπουλου, τις βουτάτε αρχικά στο μείγμα της μουστάρδας και μετά τις ρολάρετε στο μείγμα της φρυγανιάς.
3. Τοποθετείτε τα παναρισμένα κομμάτια κοτόπουλου σε ένα ταψί που έχετε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί. Ψήνετε στους 180 βαθμούς 40' περίπου.
4. Σε ένα μπολ φτιάχνετε τη σαλάτα ενώνοντας όλα τα υλικά μαζί. Σερβίρετε το κοτόπουλο πανέ με τη σαλάτα.
Μέσα στην θρυμματισμένη φρυγανιά μπορούμε να προσθέσουμε τριμμένο τυρί όπως γραβιέρα ή παρμεζάνα. Αν θέλετε συνοδεύετε τις κοτομπουκιές με μουστάρδα.