Για 4 άτομα ()
1. Ρίχνετε σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο με το βούτυρο και σοτάρετε όλα τα μπαχαρικά για 1-2 λεπτά ώστε να βγάλουν το άρωμα τους.
2. Προσθέτετε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Συνεχίζετε το σοτάρισμα για 5 λεπτά.
3. Βάζετε το κουνουπίδι και το γυρίσετε από όλες τις πλευρές για να ροδίσει και να πάρει χρώμα.
4. Σβήσετε με το κρασί πρόσθετε ένα φλιτζάνι νερό. Σκεπάζετε και σιγομαγειρεύετε για 15 λεπτά.
5. Αλατοπιπερώνετε, πασπαλίζετε με το ροζ πιπέρι και σερβίρετε αμέσως . Αν θέλετε μπορείτε να το συνοδέψετε με λίγο γιαούρτι σακούλας.
Μπορείτε να προσθέσετε και λίγη σελινόριζα κομμένη σε σχήμα κυδωνάτης πατάτας.