Για 4 άτομα ()
1. Προθερμάνετε τον φούρνο σε μέτρια θερμοκρασία στους 170ο C.
2. Σε ένα μικρό μπολ, αναμιγνύετε το ελαιόλαδο με το σκόρδο και ανακατεύετε καλά.
3. Σε ένα ταψάκι ή σε μια σχάρα βάζετε τις φέτες του ψωμιού, τις ραντίζετε με ελαιόλαδο και σκόρδο και τις ψήνετε μέχρι να χρυσίσουν και να γίνουν τραγανές.
4. Βγάζετε το ταψάκι από το φούρνο και όσο είναι ακόμα ζεστές , βάζετε σε κάθε φέτα ψωμιού τα μισά φύλλα βασιλικού, τις φέτες αβοκάντο, τα ντοματίνια κομμένα στη μέση και τα μοτσαρελάκια ολόκληρα . Αλατοπιπερώνετε και τοποθετήστε ξανά στον φούρνο για 3-5 λεπτά ή έως ότου οι ντομάτες ψηθούν και το τυρί έχει αρχίσει να λιώνει.
5. Ψιλοκόβετε τα υπόλοιπα φύλλα βασιλικού και πασπαλίζετε πάνω από τα κροστίνι ραντίζετε με βαλσαμικό ξύδι και σερβίρετε.
Μπορείτε αντί για μοτσαρέλα να βάλετε Μαστέλο Χίου