Για 12 κομμάτια ()
1. Φτιάχνετε τη ζύμη ως εξής: Ανακατεύετε το αλεύρι με λίγο αλάτι. Κάνετε μια λακουβίτσα στο αλεύρι και ρίχνετε το λάδι και το κρασί.
2. Ζυμώνετε τα υλικά, προσθέτοντας σιγά σιγά το νερό και πλάθετε τη ζύμη σε μια μπάλα μαλακή. Τη σκεπάζετε και την αφήνετε σε θερμοκρασία δωματίου για 15 λεπτά. Την ανοίγετε σε λεπτό φύλλο και το κόβετε σε τετράγωνα κομμάτια (10Χ10εκ.). Ξαναζυμώνετε τα κομμάτια της ζύμης που περίσσεψαν και τα πλάθετε σε μπάλα. Την ανοίγετε πάλι σε φύλλο και το κόβετε στα ίδια τετράγωνα κομμάτια.
3. Φτιάχνετε τη γέμιση ως εξής: Σοτάρετε το κρεμμυδάκι με το μισό βούτυρο. Προσθέτετε τα συκωτάκια ψιλοκομμένα και το ρύζι και το σβήνετε με το κρασί. Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύετε καλά, ρίχνετε 1 ½ φλιτζάνι ζωμό και τα αφήνετε να ψηθούν. Όταν η γέμιση απορροφήσει τα υγρά της, είναι έτοιμη.
4. Τοποθετείτε στα τετράγωνα κομματάκια ζύμης μια ποσότητα από τη γέμιση και ενώνετε τις άκρες τους από πάνω, σαν πουγκάκια.
5. Βουτυρώνετε το ταψί και βάζετε μέσα τα πουγκιά. Ψήνετε σε μέτριο φούρνο. Ρίχνετε στο ταψί τον υπόλοιπο ζωμό και συνεχίζετε το ψήσιμο. Όταν ροδοκοκκινίσουν, τα σερβίρετε ζεστά μαζί με το ζουμί τους ή με λίγο γιαούρτι στο πλάι.
Μπορείτε να αντικαταστήσετε τα συκωτάκια με κιμά.