Για 4 άτομα ()
1. Σε μια κατσαρόλα προσθέτετε 2 φλιτζάνια νερό, τη δάφνη το μπαχάρι και τις γαρίδες και τις βράζετε για 10 λεπτά.
2. Με μια τρυπητή κουτάλα αφαιρείτε τις γαρίδες, προσθέτετε 1 φλιτζάνι ζεστό νερό και το καλαμάρι και το βράζετε για 7 λεπτά. Το αφαιρείτε με μια τρυπητή κουτάλα και το κρατάτε στην άκρη.
3. Σε ένα μπολ σερβιρίσματος ρίχνετε το καλαμαράκι, τις γαρίδες, και όλα τα υπόλοιπα υλικά της σαλάτας και ανακατεύετε καλά.
4. Σε ένα μπολ χτυπάτε το ελαιόλαδο με τη μουστάρδα, το ξίδι, την πάπρικα, τον κουρκουμά, το αλάτι και το πιπέρι. Περιχύνετε τη σαλάτα με τη σάλτσα, ανακατεύετε καλά και σερβίρετε προσθέτοντας με τις ελιές και το θυμάρι.
Το καλαμάρι καλό είναι να το βράσετε για 7 μόνο λεπτά γιατί μετά σκληραίνει και γίνεται λαστιχωτό.