Για 12 άτομα ()
1. Σε μία μεγάλη λεκάνη ρίχνετε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν πάουντερ, το γάλα, το γιαούρτι, την φέτα, λίγο αλάτι και τα ανακατεύετε. Στην συνέχεια ρίχνετε το ελαιόλαδο και συνεχίζετε το ανακάτεμα μέχρι να ενωθούν τα υλικά μεταξύ τους.
2. Παίρνετε ένα μεγάλο ταψί (το πάχος του χυλού δεν πρέπει να ξεπερνά το ένα εκατοστό), το αλείφετε με το βούτυρο και ρίχνετε μέσα το μείγμα. Το ψήνετε στον φούρνο για 30 περίπου λεπτά, στους 150-180 βαθμούς. Από πάνω πρέπει να ροδίσει και να φουσκώσει.
Εάν θέλετε να γίνει πιο πικάντικη η πίτα σας , μπορείτε να την εμπλουτίσετε με λίγες λιαστές ντομάτες.