Για 12 άτομα ()
1. Σε ένα μπολ ρίχνετε το ηλιέλαιο μαζί με το γιαούρτι και τα αυγά. Δουλεύετε με το χέρι σας ή με το μίξερ χειρός για 2-3 λεπτά.
2. Προσθέτετε τις ελιές ψιλοκομμένες σε ροδέλες, την φέτα, το πιπέρι, τα μυρωδικά που θα επιλέξετε και το αλεύρι μαζί με το μπέικιν παόυντερ. Ανακεύετε πολύ καλά με το χέρι σας άλλα χωρίς να βάζετε δύναμη έτσι ώστε να μην λιώσει η φέτα.
3. Αδειάζετε το μείγμα σε μια στρογγυλή ή σε μακρόστενη φόρμα και ψήνετε στους 180 βαθμούς για 45-50 λεπτά. Αφήνετε το κέικ να κρυώσει για να το ξεφορμάρετε.
Δοκιμάστε με το ίδιο μείγμα αντί για ελιές να βάλετε γαλοπούλα ψιλοκομμένη ή ζαμπόν.