Για 6 άτομα ()
1. Καθαρίστε και βράστε τις αλμυρίδες σε αλατισμένο νερό για 3-4 λεπτά. Κόψτε τις σε μικρά κομμάτια και βάλτε τις στην άκρη να στραγγίσουν.
2. Ρίξτε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε το κρεμμύδι με το σκόρδο, για 2-3 λεπτά. Προσθέστε τα μύδια, τις γαρίδες καθαρισμένες από το κεφάλι, τις αλμυρίδες κα τα ντοματίνια και σοτάρετε για 2-3 λεπτά.
3. Βάλτε στην κατσαρόλα νερό και μόλις βράσει ρίξτε τα ζυμαρικά και μαγειρέψτε τα σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
4. Όταν είναι έτοιμα, βγάλτε τα με μια τρυπητή κουτάλα και ρίξτε τα στην κατσαρόλα με τα θαλασσινά.
5. Στο τέλος προσθέστε το χυμό και το ξύσμα λεμονιού, το αλάτι, το μαύρο πιπέρι και το πράσινο πιπέρι.
6. Σερβίρετε τα ζυμαρικά με τα θαλασσινά ζεστά.
μπορείτε να προσθέσετε και άλλα όστρακα, όπως κυδώνια και γυαλιστερές.