Για 2 άτομα ()
1. Σε μία κατσαρόλα ή ένα βαθύ τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι για 2-3 λεπτά, στη συνέχεια ρίχνετε τον κιμά και ανακατεύετε μέχρι το μείγμα να «πιει» τα υγρά του. Προσθέστε την κέτσαπ BRAVA, την απαλή μουστάρδα BRAVA, αλάτι και πιπέρι και μαγειρέψτε για 2-3 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά. Αφήστε το μείγμα να κρυώσει για 10 λεπτά.
2. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 ° C. Ξετυλίξτε τη ζύμη πίτσας σε ορθογώνιο σχήμα, πάνω σε μία λαδόκολλα και ψεκάστε με λίγο ελαιόλαδο. Από πάνω τοποθετείστε τον κιμά και πασπαλίστε με το τυρί τσένταρ. Να αφήσετε περιθώριο ενός εκατοστού στις άκρες και αρχίστε να τυλίγετε σε ρολό ξεκινώντας από την φαρδιά πλευρά της ζύμης.
3. Τοποθετείτε το ρολό σας σε ένα ταψάκι με την ένωση προς τα κάτω πάνω σε χαρτί ψησίματος , αλείφετε με λίγο κέτσαπ και ψήνετε για 40 λεπτά περίπου. Αφήνετε να κρυώσει για περίπου 20 λεπτά πριν σερβίρετε.
Μπορείτε αντί για τσένταρ να χρησιμοποιήσετε κασέρι.