Για 4 άτομα ()
1. Αλατoπιπερώνετε τον κιμά και σχηματίζετε 4 μπιφτέκια. Τα ψήνετε στα κάρβουνα ή στο γκριλ του φούρνου για 8 λεπτά από κάθε πλευρά. Tα τελευταία 3 λεπτά του ψησίματος βάζετε από πάνω από κάθε μπιφτέκι μία κουταλιά της σούπας blue cheese mayo BRAVA και αφήνετε να λιώσουν ελαφρά.
2. Αλείφετε την κομμένη πλευρά από τα ψωμάκια με το βούτυρο και τα ψήνετε για λίγο.
3. Σερβίρετε με τον εξής τρόπο: ψωμάκι, ντομάτα, κρεμμύδι, ρόκα, μπιφτέκι, ψωμάκι.