alta linea banner2

social FB social GOOGLE social INSTAGRAM social PINTEREST social TWITTER social YOUTUBE

blue-burger top

Πλούσιο, ζουμερό και λαχταριστό με υπέροχη γεύση και τόσο χορταστικό όσο δεν φαντάζεστε. Δοκιμάστε το ακόμα και με μπόλικες τηγανιτές πατάτες από δίπλα

BURGER ME BLUE CHEESE MAYO BRAVA

blue-burger top

Πλούσιο, ζουμερό και λαχταριστό με υπέροχη γεύση και τόσο χορταστικό όσο δεν φαντάζεστε. Δοκιμάστε το ακόμα και με μπόλικες τηγανιτές πατάτες από δίπλα

Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 15€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 4 άτομα ()

Για τη συνταγή

  • 1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 4 ψωμάκια μπριος
  • 4 κουτ. σουπ. λιωμένο ανάλατο αγελαδινό βούτυρο
  • 4 φέτες ντομάτα
  • φύλλα ρόκας
  • 4 κουτ. σουπ. σάλτσα μαγιονέζας blue cheese mayo BRAVA
  • ροδέλες κρεμμυδιού

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Αλατoπιπερώνετε τον κιμά και σχηματίζετε 4 μπιφτέκια. Τα ψήνετε στα κάρβουνα ή στο γκριλ του φούρνου για 8 λεπτά από κάθε πλευρά. Tα τελευταία 3 λεπτά του ψησίματος βάζετε από πάνω από κάθε μπιφτέκι μία κουταλιά της σούπας blue cheese mayo BRAVA και αφήνετε να λιώσουν ελαφρά.


2. Αλείφετε την κομμένη πλευρά από τα ψωμάκια με το βούτυρο και τα ψήνετε για λίγο.


3. Σερβίρετε με τον εξής τρόπο: ψωμάκι, ντομάτα, κρεμμύδι, ρόκα, μπιφτέκι, ψωμάκι.

 



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
 
newsl face