Για 4 άτομα ()
1. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνετε το μισό ελαιόλαδο και σοτάρετε τα κρεμμύδια και τα σκόρδα για 2 λεπτά. Περιχύνετε με το μέλι και συνεχίζετε το σοτάρισμα για ακόμα 5 λεπτά. Σβήνετε με το μπαλσάμικο ξίδι και αφήνετε τα κρεμμύδια να σοταριστούν μέχρι να απορροφήσουν τα υγρά τους και να καραμελώσουν. Μεταφέρετε τα κρεμμύδια σε ένα μπολ και τα αφήνετε στην άκρη.
2. Στο ίδιο τηγάνι ζεσταίνετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σοτάρετε για 4-5 λεπτά τις μπουκιές από το κρέας μέχρι να ροδίσουν. Σβήνετε με το κρασί και αφήνετε να εξατμιστεί, προσθέτετε μισό φλιτζάνι νερό και αφήνετε την τηγανιά να σιγοβράσει για 10 λεπτά.
3. Έπειτα ρίχνετε τα καραμελωμένα κρεμμύδια, αλατοπιπερώνετε και συνεχίζετε το ψήσιμο για 20 ακόμα λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία. Τέλος, ρίχνετε τη μουστάρδα και ανακατεύετε έτσι ώστε να γλασάρει το κρέας. Σερβίρετε το φαγητό ζεστό.
Μπορείτε να το φτιάξετε και με χοιρινή πάνσετα ή χοιρινά λουκάνικα.