Για 12 άτομα ()
1. Παίρνετε το λαιμό ανοιχτό και ξεκοκαλισμένο από τον κρεοπώλη σας. Τον αλατοπιπερώνετε και τον ακουμπάτε επάνω στο πάγκο της κουζίνας. Πασπαλίζετε με το τσάι, το ξύσμα λεμονιού και λίγο πιπέρι.
2. Τυλίγετε σε σφιχτό ρολό, βάζετε από πάνω το κομμάτι από το δέρμα και δένετε καλά με δίχτυ ή μαγειρικό σπάγκο.
3. Ακουμπάτε σε ένα ταψί το ρολό. Σε ένα βάζο που κλείνει καλά ρίχνετε όλα τα υλικά της σάλτσας, κλείνετε με το καπάκι και χτυπάτε ώστε να αναμειχθούν καλά όλα τα υλικά.
4. Τοποθετείτε το ρολό σε ένα πυρέξ με καπάκι και το περιχύνετε με την σάλτσα. Σκεπάζετε με το καπάκι και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για μια ώρα και 20 λεπτά. Τα τελευταία 20 λεπτά ανοίγετε το καπάκι για να ροδίσει το κρέας.
Δοκιμάστε το και με ένα μείγμα καπνιστού τσαγιού earl grey