Για 4 άτομα ()
1. Καθαρίζετε την γλυκοκολοκύθα από την φλούδα και την πλένετε γρήγορα με άφθονο κρύο νερό. Σε ένα πυρίμαχο σκεύος με καπάκι βάζετε το χοιρινό, τη κολοκύθα, πασπαλίζετε με το κόλιανδρο, το αλάτι, το πιπέρι και προσθέτετε τον αστεροειδή γλυκάνισο ολόκληρο, μαζί με το βούτυρο, το ελαιόλαδο και τα κρεμμύδια.
2. Ανακατεύετε να ενωθούν τα υλικά μεταξύ τους και ρίχνετε το κρασί . Σκεπάζετε και σιγοψήνετε στον φούρνο για 45 λεπτά στους 180 βαθμούς . Ανοίγετε το καπάκι του σκεύους και συνεχίζετε το ψήσιμο για 25 λεπτά. Σερβίρετε το φαγητό ζεστό ή σε θερμοκρασία δωματίου.
Αν δεν σας αρέσει ο αστεροειδής γλυκάνισος μπορείτε να τον αντικατστήσετε με ξύλο κανέλας.