Για 2 Δωδεκάδες ()
1. Σε ένα σκεύος ρίχνετε το αλεύρι και το ανακατεύετε με το αλάτι. Προσθέτετε το νερό και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα σαν πλαστελίνη. Εάν χρειαστεί προσθέτετε λίγο ακόμη νερό ή αλεύρι.
2. Φτιάχνετε ότι σχέδια θέλετε με ή χωρίς κουπάτ και τα τοποθετείτε σε μία λαμαρίνα χωρίς λαδόκολλα. Με τη βοήθεια μίας οδοντογλυφίδας κάνετε τρύπα για να μπορεί να κρεμαστεί το στολίδι. Ψήνετε στους 120 βαθμούς για περίπου 2 ώρες.
Στολιζετε μπαχαρικά όπως αστεροειδής γλυκάνισος, πιπερίτσες, γαρίφαλο, κανέλα, δενδρολίβανο