Για 4 Δωδεκάδες ()
1. Σε ένα μπολ ανακατεύετε το αλεύρι, τη ζάχαρη, τη σόδα, το γαρίφαλο, την κανέλα και το αλάτι. Σε ένα άλλο μπολ, χτυπάτε με το μίξερ τα αυγά με το μέλι και το ελαιόλαδο. Ρίχνετε το μείγμα των αυγών σιγά – σιγά στο αλεύρι και ζυμώνετε. Η ζύμη πρέπει να είναι απαλή. Αν είναι απλή απαλή την τυλίγετε με μεμβράνη και την βάζετε στο ψυγείο για 10 ώρα.
2. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Ανοίγετε τη ζύμη σε φύλλο ανάμεσα σε 2 αντικολλητικές κόλλες χαρτί πάχους 2 εκ. Κόβετε με τη βοήθεια ένος κουπατ στρογγυλά μπισκότα και τα αραδιάζετε σε ταψί που έχετε στρώσει με αντικολλητικό χαρτί.
3. Ψήνετε στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά. Βγάζετε από το φούρνο και ενώ είναι ακόμα καυτά τα αλείφετε με τη βοήθεια ενός πινέλου με το χτυπημένο ασπράδι και κολλάτε στη μέση της επιφάνειά τους μισό καρύδι.
Αν τους θέλετε πιο αφράτους αντικαταστήστε το ελαιόλαδο με βούτυρο