Για 15 κομμάτια ()
1. Χτυπήστε τα αυγά σε ένα μπολ και στη συνέχεια ρίχνετε το γάλα, το γιαούρτι και το ξύσμα και ανακατεύετε καλά.
2. Αλείφετε με βούτυρο ένα ταψάκι διαμέτρου 25 εκ. και στρώνετε τα μισά φύλλα, αλειμμένα επίσης με βούτυρο και πασπαλισμένα με ζάχαρη.
3. Ρίχνετε το μείγμα στο ταψί και καλύπτετε με τα υπόλοιπα φύλλα (που είναι επίσης βουτυρωμένα και πασπαλισμένα με ζάχαρη).
4. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C μέχρι να πάρει χρώμα το γλυκό σας.
5. Σερβίρετε ζεστό, με ζάχαρη άχνη και κανέλα αν θέλετε.
Αν έχετε γλυκό του κουταλιού κυδώνι ή κεράσι, στραγγίξετε το από το σιρόπι και ρίξτε στη κρέμα. θα δώσει ωραίο άρωμα και γεύση.