Για 4 άτομα ()
1. Βάζετε το νερό, το ρύζι και το ξύλο κανέλας σε μια μεσαία κατσαρόλα σε μέτρια θερμοκρασία. Φέρνετε σε βρασμό και αφήνετε το μείγμα να βράσει για περίπου 18 λεπτά, μέχρι το ρύζι να μαλακώσει. Στη συνέχεια στραγγίζετε το ρύζι και το κρατάτε στην άκρη.
2. Στην ίδια κατσαρόλα ρίχνετε το ρύζι, το γάλα εβαπορέ, το ζαχαρούχο γάλα, και το φρέσκο γάλα, σε μέτρια θερμοκρασία και το αφήνετε να βράσει με ανοιχτό το καπάκι για 20 λεπτά.
3. Ανακατεύετε περιστασιακά κατά τη διάρκεια του βρασμού. Το μείγμα πρέπει να έχει πυκνή σύσταση.
4. Μόλις βράσει το μείγμα και είναι έτοιμο, ρίχνετε το ξύσμα και ανακατεύετε καλά. Σερβίρετε την κρέμα ζεστή πασπαλισμένη με κανέλα σε σκόνη.
Αν βάλετε σταφίδες προσθέστε τες μαζί με το ξύσμα λεμονιού