Για 4 άτομα ()
1. Βράζετε το γάλα με το αλάτι και τη ζάχαρη σε μια κατσαρόλα. Βάζετε σε ένα μικρό μπολ το νισεστέ και το ρυζάλευρο μαζί με το νερό, τα ανακατεύετε καλά και προσθέτετε 2-3 κουταλιές σούπας από το βρασμένο γάλα - αφού χλιαρύνει πρώτα. Ανακατεύετε με αυγοδάρτη και ρίχνετε ξανά όλο το μείγμα στην κατσαρόλα με το γάλα. Το αφήνετε να βράσει ώσπου να αρχίσει να κάνει φουσκάλες και αποσύρετε από τη φωτιά. Προσθέτετε το φιστίκι και ανακατεύετε.
2. Αδειάζετε κατόπιν το μουαλεμπί σε ένα μακρόστενο ταψί, το ύψος του οποίου δεν ξεπερνά τα 2 εκατοστά. Το αφήνετε 5-6 ώρες να κρυώσει και να "κάτσει".
3. Κόβετε σε ρόμβους, βγάζετε τα κομμάτια με σπάτουλα, και τα τοποθετείτε σε ένα πιάτο. Πασπαλίζετε με λίγο φιστίκι και σιρόπι βύσσινο και σερβίρετε.
Μπορείτε να σερβίρετε το μουχαλεμπί και με γλυκό του κουταλιού τριαντάφυλλο.