Για 4 άτομα ()
1. Ρίχνετε σε μια κατσαρόλα τη ζάχαρη και το νισεστέ. Προσθέτετε τον χυμό από τα μανταρίνια και το νερό. Ανακατεύετε και τοποθετείτε την κατσαρόλα σε μέτρια θερμοκρασία. Βράζετε το μείγμα, ανακατεύοντας συνέχεια, μέχρι να χυλώσει. Όταν αρχίσει να κοχλάζει, προσθέτετε το ξύσμα, ανακατεύετε ξανά και σβήνετε τη φωτιά.
2. Αδειάζετε την κρέμα σε μια τετράγωνη φόρμα 24 εκ. και το τοποθετείτε στο ψυγείο για 4 ώρες.
3. Ρίχνετε στον κάδο το μίξερ την κρέμα γάλακτος με την άχνη ζάχαρη και τα χτυπάτε σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να πάρετε μια αφράτη σαντιγί.
4. Σε ένα μπολ ρίχνετε το γιαούρτι και τη σαντιγί και τα ανακατεύετε απαλά με μια σπάτουλα σιλικόνης. Δεν πρέπει να ομογενοποιηθούν τα υλικά, απλώς να ανακατευτούν και να δημιουργηθούν στρώσεις από σαντιγί και γιαούρτι.
5. Μοιράζετε το μείγμα σε 6 ποτήρια. Γαρνίρετε το γλυκό με ζελέ μανταρινιού το οποίο το κόβετε με ένα κουτάλι και το τοποθετείτε στην επιφάνεια του γλυκού και σερβίρετε.
Μπορείτε να το φτιάξετε με ότι γεύση ζελέ προτιμάτε.