Για 6 άτομα ()
1. Ρίχνετε σε ένα μπολ τα αυγά και τη ζάχαρη και τα χτυπάτε με τον αυγοδάρτη για 2 λεπτά. Προσθέτετε το αλάτι, το κορν φλάουρ και το γάλα και ανακατεύετε καλά. Αδειάζετε το μείγμα σε μια κατσαρόλα και την τοποθετείτε σε μέτρια θερμοκρασία. Αφήνετε το μείγμα να σιγοβράσει ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να πήξει, περίπου 5 λεπτά. Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε την βανίλια και τις μπανάνες ανακατεύετε και αφήνετε την κρέμα να κρυώσει τελείως ανακατεύοντας κατά διαστήματα για να μην πιάσει κρούστα.
2. Ρίχνετε στον κάδο του μίξερ την κρέμα γάλακτος και την χτυπάτε σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να πάρετε μια σφιχτή και αφράτη σαντιγί. Μεταφέρετε τη σαντιγί σε ένα κορνέ με μύτη αστέρι.
3. Μοιράζετε τα μισά τριμμένα μπισκότα σε 6 βαζάκια ή ποτήρια και στη συνέχεια την μισή κρέμα. Καλύπτετε την επιφάνεια της κρέμας με φέτες μπανάνας με μια ροζέτα σαντιγί. Συνεχίζετε δημιουργώντας άλλη μια στρώση μπισκότου και κρέμας μπανάνας. Τελειώνετε τις στρώσεις βάζοντας από 2 ολόκληρα μπισκότα και ροζέτες σαντιγί. Γαρνίρετε με ολόκληρα μπισκότα και σερβίρετε.
Μπορείτε να τρίψετε από πάνω σοκολάτα ή να πασπαλίσετε με λίγο κακάο.