Για 4 άτομα ()
1. Ρίχνετε τα ασπράδια στον κάδο του μίξερ και τα χτυπάτε με το σύρμα, σε μέτρια ταχύτητα για 5 λεπτά. Προσθέτετε σιγά σιγά τη ζάχαρη και συνεχίζετε το χτύπημα σε μέτρια ταχύτητα μέχρι η μαρέγκα σας να γίνει σφιχτή και αφράτη. Προσθέτετε το κορν φλαουρ, το ξίδι, τη σκόνη κακάο και την κουβερτούρα και ανακατεύετε ελαφρά με μια σπάτουλα σιλικόνης. Στρώνετε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και σχηματίζετε πάνω στο χαρτί με τη βοήθεια ενός πιάτου έναν κύκλο με δάμετρο 22 εκ. Απλώνετε την μαρέγκα ομοιόμορφα για να καλύψετε τον κύκλο δίνοντάς της το σχήμα λόφου. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 140 βαθμούς για 1 ώρα και 30 λεπτά. Αποσύρετε από το φούρνοαφήνετε τη μαρέγκα να σταθεί για 5 λεπτά και μετά την μεταφέρετε με προσοχή σε μια σχάρα να κρυώσει τελείως.
2. Εν τω μεταξύ φτιάχνετε την κρέμα. Ρίχνετε την κρέμα γάλακτος στον κάδο του μίξερ, προσθέτετε την ζάχαρη άχνη και χτυπάτε με το σύρμα σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να σφίξει η κρέμα και να γίνει αφράτη σαντιγί.
3. Μεταφέρετε με προσοχή τη μαρέγκα σε μια πιατέλα σερβιρίσματος και σπάτε την επιφάνειά της ώστε να δημιουργηθεί χώρος για την κρέμα. Γεμίζετε με ένα κουτάλι τη μαρέγκα με την κρέμα και στη συνέχεια απλώνετε την μαρμελάδα. Με ένα κουτάλι ανακατεύετε απαλά ώστε να ενωθούν η μαρμελάδα με την κρέμα και να σχηματιστούν «νερά». Γαρνίρετε με τα φρέσκα κεράσια, πασπαλίζετε με τα φουντούκια και σερβίρετε αμέσως.
Η μαρέγκα είναι απαραίτητο να ψηθεί σε χαμηλή θερμοκρασία για να διατηρήσει το χρώμα της και να μην σκουρύνει πολύ. Μοντάρετε την πάβλοβα όταν είναι να τη σερβίρετε για να παραμείνει τραγανή η μαρέγκα.