Για 10 άτομα ()
1. Ρίχνετε στον κάδο το μίξερ τη φυτική σαντιγί και την κρέμα γάλακτος και τα χτυπάτε μέχρι να αφρατέψουν. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τη ζάχαρη και τις βανίλιες και συνεχίζετε το χτύπημα για ακόμα 2 λεπτά. Ρίχνετε και το μέλι και ην κανέλα και χτυπάτε για άλλα 2 λεπτά.
2. Αδειάζετε το μείγμα σε μεταλλικό μπολ και το τοποθετείτε στην κατάψυξη για 2 ώρες. Βγάζετε το παγωτό από το ψυγείο και το χτυπάτε με το μίξερ χειρός για 2 λεπτά. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία του χτυπήματος και του παγώματος για ακόμα 3 φορές. Μετά το αφήνετε στην κατάψυξη για 2 ώρες. Σερβίρετε το παγωτό σε ποτήρι πασπαλισμένο με τα φουντούκια και τα ξύλα κανέλας.
Μπορείτε αν θέλετε να καβουρντίσετε ελαφρά τα φουντούκια ή να τα καραμελώσετε.