Η σπιτική λεμονάδα μου θυμίζει απαλές ανοιξιάτικες μυρωδιές από λεμονανθούς και δροσιά από το Αιγαίο
ΣΠΙΤΙΚΗ ΛΕΜΟΝΑΔΑ ΜΕ ΜΕΛΙ
Η σπιτική λεμονάδα μου θυμίζει απαλές ανοιξιάτικες μυρωδιές από λεμονανθούς και δροσιά από το Αιγαίο
Χρόνος προετοιμασίας:
10 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος:
5 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
2 ώρ.
Βαθμός δυσκολίας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Ζεσταίνετε το χυμό λεμονιού και προσθέτετε το μέλι. Ανακατεύετε ζωηρά έτσι ώστε να διαλυθεί το μέλι. Αδειάζετε το μείγμα σε μια κανάτα προσθέτετε το ξύσμα, το νερό και τη σόδα και ανακατεύετε. Τοποθετείτε την κανάτα στο ψυγείο για 1 – 2 ώρες. Σερβίρετε τη λεμονάδα σε μεγάλα ποτήρια με πάγο και φέτες λεμονιού.
ΧΡΗΣΙΜΟ
Σε αυτή τη λεμονάδα μπορείτε να προσθέσετε φύλλα από μελισσόχορτο και βερβένα.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΧΟΛΙΑ
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.