ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
1997 | |
Το βιβλίο με τις 15 επανεκδόσεις μοναδικό στο είδος του στον κόσμο . Εβδομήντα χόρτα φωτογραφημένα στο φυσικό τους περιβάλλον. 370 σελίδες & 220 συνταγές. Εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα». |
1997 | |
78 μοναδικές συνταγές για παστό μπακαλιάρο από όλο τον κόσμο . Έτσι όπως ποτέ δεν φανταστήκατε να φτιάξετε αυτό το βολικό «ψάρι του βουνού», 178 σελίδες Εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα». |
1999 | |
Η πολυποίκιλη προσφορά του ελαιολάδου στην παγκόσμια γαστρονομία αποτυπώνεται μοναδικά σε 160 σελίδες και 133 παραδοσιακές αλλά ευφάνταστες συνταγές. Κυκλοφορεί σε 5 γλώσσες, Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ολλανδικά. Από τις Εκδόσεις «Myrsini's Editions». |
2000 | |
Ένα βιβλίο 490 σελίδων στο οποίο συμπεριλαμβάνονται 230 κλασικές αλλά και πρωτότυπες συνταγές ελληνικών λαδερών φαγητών, γλυκών και ψωμιών. Κυκλοφορεί σε 2 γλώσσες από τις Εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα» |
2001 | |
Το κλειδί της Μεσογειακής διατροφής, αποκαλύπτεται μέσα από 173 σελίδες και 100 συνταγές. Κυκλοφορεί σε 5 γλώσσες, Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ολλανδικά. Εκδόσεις Troya και «Myrsini’s Editions» |
2002 | |
Ένα ιδιαίτερα φιλικό βιβλίο για καθένα που έχει τη διάθεση να ανακαλύψει τα μυστικά για νόστιμο και υγιεινό φαγητό και λαχταριστά γλυκά μέσα από 155 μεστές σελίδες και 212 πρωτότυπες συνταγές. Κυκλοφορεί σε 4 γλώσσες, Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά. Από τις Εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα» |
2003 | |
Το βιβλίο σταθμός για την γαστρονομία της Ελλάδας και της Τουρκίας. Μια γευστική περιήγηση στις 2 χώρες σε συνεργασία με τη συγγραφέα Engin Akin και τη Τράπεζα Εργασίας της Τουρκίας. 381 σελίδες,100 συνταγές και το πρώτο βραβείο για το πιο πρωτότυπο βιβλίο μαγειρικής στον κόσμο. Εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα» και «Τράπεζα Εργασίας Τουρκίας». |
2003 | |
Το κλειδί της Μεσογειακής διατροφής, αποκαλύπτεται μέσα από 173 σελίδες και 100 συνταγές. Κυκλοφορεί σε 5 γλώσσες, Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ολλανδικά. Εκδόσεις Troya και «Myrsini’s Editions» |
2004 | |
Το κλειδί της Μεσογειακής διατροφής, αποκαλύπτεται μέσα από 173 σελίδες και 100 συνταγές. Κυκλοφορεί σε 5 γλώσσες, Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ολλανδικά. Εκδόσεις Troya και «Myrsini’s Editions» |
2005 | |
Το κλειδί της Μεσογειακής διατροφής, αποκαλύπτεται μέσα από 173 σελίδες και 100 συνταγές. Κυκλοφορεί σε 5 γλώσσες, Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ολλανδικά. Εκδόσεις Troya και «Myrsini’s Editions» |
2005 | |
Ένας γευστικός ταξιδιωτικός οδηγός με 71 σελίδες, 24 συνταγές. Κυκλοφορεί σε 3 γλώσσες από τις Εκδόσεις «Myrsini's Editions». |
2005 | |
Ένας πρακτικός οδηγός της παγκοσμίου φήμης Κρητικής μαγειρικής που σας δίνει την ευκαιρία μέσα από 220 παραδοσιακές συνταγές, ν' ανακαλύψετε τα μυστικά μιας νόστιμης και υγιεινής κουζίνας. 309 σελίδες. Εκδόσεις «Myrsini's Editions» |
2006 | |
Ένα μοναδικό ταξίδι μέσα σε 335 σελίδες και 106 συνταγές από όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα. Εκδόσεις «EXPLORER» |
2006 | |
Ένα βιβλίο που συνδυάζει την βαθιά γνώση των βοτάνων από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα με την αξιοποίηση τους στην καθημερινή μας κουζίνα. 197 σελίδες, 70 δημιουργικές και παραδοσιακές συνταγές. Εκδόσεις «Myrsini's Editions». |
2007 | |
Ένα βιβλίο σταθμός για την ανάδειξη τοπικών κουζινών μέσα από ένα ταξίδι γεύσεων που σε παρασέρνει με μυρωδιές από όλη την Ελλάδα. 365 σελίδες 365 συνταγές. Είναι δίγλωσσο και κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις «Μίλητος». |
2008 | |
Ένα βιβλίο 490 σελίδων στο οποίο συμπεριλαμβάνονται 230 κλασικές αλλά και πρωτότυπες συνταγές ελληνικών λαδερών φαγητών, γλυκών και ψωμιών. Κυκλοφορεί σε 2 γλώσσες από τις Εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα» |
2009 | |
Ένα μαγικό ταξίδι σε γεύσεις, αρώματα και εικόνες με βάση τη παραδοσιακή γαστρονομία. 190 σελίδες, 42 συνταγές συνοδεύεται από dvd. Εκδόσεις «ΣΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ» |
2009 | |
Η γαστρονομική περιήγηση συνεχίζεται σε κάθε τόπο με 49 λαχταριστές παραδοσιακές συνταγές. 190 σελίδες, συνοδεύεται από dvd. Εκδόσεις «ΣΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ» |
2009 | |
Τα όσπρια κατέχουν και πάλι μια σημαντική θέση στην σύγχρονη ελληνική κουζίνα όχι μόνο μέσα από κλασικούς και παραδοσιακούς συνδυασμούς αλλά και από ευφάνταστες γαστρονομικές προτάσεις. 143 σελίδες, 60 συνταγές. Εκδόσεις «Η Καθημερινή» |
2009 | |
Η σαλάτα λαμβάνει πλέον μια μόνιμη και σταθερή θέση στο οικογενειακό τραπέζι, μέσα από 190 σελίδες και 89 μοναδικές αλλά και χορταστικές συνταγές για σαλάτες. Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις «ΣΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ» |
2009 | |
Ένα βιβλίο που προτείνει πρωτότυπους γευστικούς συνδυασμούς, με στόχο την ένταξη της σαλάτας στο καθημερινό τραπέζι. 127 σελίδες, 53 συνταγές. Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις «Η Καθημερινή» |
2009 | |
Οι γεύσεις, οι μυρωδιές από λαχταριστά μπισκότα και μια γλυκιά μουσική να πλανάται στον αέρα, και είναι αρκετό να καταλάβεις ότι το «Πνεύμα των Χριστουγέννων» είναι εδώ. Εκδόσεις «Myrsini's Editions» |
2011 | |
Τα φαγητά της ψησταριάς έχουν μια δωρική λιτότητα η οποία αναδεικνύει όλες εκείνες τις πρωταρχικές ουσίες που προδίδουν γεύση και άρωμα και ελκύουν τους ουρανίσκους μικρών και μεγάλων. 64 σελίδες, 34 συνταγές για κρέας, ψάρι, λαχανικά ακόμα και γλυκά στο BBQ. Εκδόσεις «Myrsini's Editions» |
2011 | |
50 παραδοσιακές συνταγές απ' την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα, το Ιόνιο, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και το Β.Α Αιγαίο. 200 σελίδες. Εκδόσεις «Περιφέρεια Κρήτης» |
2011 | |
Απλές, εύκολες αλλά νόστιμες συνταγές, ίσως λιγότερο συναρπαστικές και εντυπωσιακές, αλλά γήινες και προσγειωμένες στην πραγματικότητα, που εξασφαλίζουν γρήγορο, υγιεινό και εύγευστο φαγάκι με καλή πρώτη ύλη. Σελίδες 270, συνταγές 122 Εκδόσεις «Λιβάνη». |
2012 | |
Ένα εορταστικό γευστικό ταξίδι σε όλη την Ελλάδα βασισμένο στα τοπικά προϊόντα. 109 σελίδες, 50 συνταγές. Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις «Τα Νέα» |