alta linea banner2

social FB social GOOGLE social INSTAGRAM social PINTEREST social TWITTER social YOUTUBE

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

1997 1997 XORTA
  1997 XORTA thubΤο βιβλίο με τις 15 επανεκδόσεις μοναδικό στο είδος του στον κόσμο .
Εβδομήντα χόρτα φωτογραφημένα στο φυσικό τους περιβάλλον. 370 σελίδες & 220 συνταγές.
Εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα».
1997 1997 MPAKALIAROS
  1997 MPAKALIAROS thub78 μοναδικές συνταγές για παστό μπακαλιάρο από όλο τον κόσμο . Έτσι όπως ποτέ δεν φανταστήκατε να φτιάξετε αυτό το βολικό «ψάρι του βουνού», 178 σελίδες Εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα».
1999 1999 OLIVE OIL
  1999 OLIVE OIL thubΗ πολυποίκιλη προσφορά του ελαιολάδου στην παγκόσμια γαστρονομία αποτυπώνεται μοναδικά σε 160 σελίδες και 133 παραδοσιακές αλλά ευφάνταστες συνταγές. Κυκλοφορεί σε 5 γλώσσες, Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ολλανδικά.
Από τις Εκδόσεις «Myrsini's Editions».
2000 2000 ladi
  2000 ladi thubΈνα βιβλίο 490 σελίδων στο οποίο συμπεριλαμβάνονται 230 κλασικές αλλά και πρωτότυπες συνταγές ελληνικών λαδερών φαγητών, γλυκών και ψωμιών. Κυκλοφορεί σε 2 γλώσσες από τις Εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα»
2001 2001 HERBS
  2001 HERBS thubΤο κλειδί της Μεσογειακής διατροφής, αποκαλύπτεται μέσα από 173 σελίδες και 100 συνταγές. Κυκλοφορεί σε 5 γλώσσες, Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ολλανδικά. Εκδόσεις Troya και «Myrsini’s Editions»
2002 2002 ELLINIKI KOUZINA
  2002 ELLINIKI KOUZINA thubΈνα ιδιαίτερα φιλικό βιβλίο για καθένα που έχει τη διάθεση να ανακαλύψει τα μυστικά για νόστιμο και υγιεινό φαγητό και λαχταριστά γλυκά μέσα από 155 μεστές σελίδες και 212 πρωτότυπες συνταγές. Κυκλοφορεί σε 4 γλώσσες, Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά.
Από τις Εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα»
2003 2003 ELLADA-TOURKIA
  2003 ELLADA-TOURKIA thubΤο βιβλίο σταθμός για την γαστρονομία της Ελλάδας και της Τουρκίας. Μια γευστική περιήγηση στις 2 χώρες σε συνεργασία με τη συγγραφέα Engin Akin και τη Τράπεζα Εργασίας της Τουρκίας.
381 σελίδες,100 συνταγές και το πρώτο βραβείο για το πιο πρωτότυπο βιβλίο μαγειρικής στον κόσμο. Εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα» και «Τράπεζα Εργασίας Τουρκίας».
2003 2003 MELI
  2003 MELI thubΤο κλειδί της Μεσογειακής διατροφής, αποκαλύπτεται μέσα από 173 σελίδες και 100 συνταγές. Κυκλοφορεί σε 5 γλώσσες, Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ολλανδικά. Εκδόσεις Troya και «Myrsini’s Editions»
2004 2004 NHSWN-GEYSEIS
  2004 NHSWN-GEYSEIS thubΤο κλειδί της Μεσογειακής διατροφής, αποκαλύπτεται μέσα από 173 σελίδες και 100 συνταγές. Κυκλοφορεί σε 5 γλώσσες, Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ολλανδικά. Εκδόσεις Troya και «Myrsini’s Editions»
2005 2005 CRETAN for-everyone
  2005 CRETAN for-everyone thubΤο κλειδί της Μεσογειακής διατροφής, αποκαλύπτεται μέσα από 173 σελίδες και 100 συνταγές. Κυκλοφορεί σε 5 γλώσσες, Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ολλανδικά. Εκδόσεις Troya και «Myrsini’s Editions»
2005 2005 SANTORINH
  2005 SANTORINH thubΈνας γευστικός ταξιδιωτικός οδηγός με 71 σελίδες, 24 συνταγές. Κυκλοφορεί σε 3 γλώσσες από τις Εκδόσεις «Myrsini's Editions».
2005 2005 KOYZINA-KRHTHS
  2005 KOYZINA-KRHTHS thubΈνας πρακτικός οδηγός της παγκοσμίου φήμης Κρητικής μαγειρικής που σας δίνει την ευκαιρία μέσα από 220 παραδοσιακές συνταγές, ν' ανακαλύψετε τα μυστικά μιας νόστιμης και υγιεινής κουζίνας. 309 σελίδες. Εκδόσεις «Myrsini's Editions»
2006 2006 ELLHNIKH-GASTRONOMIA
  2006 ELLHNIKH-GASTRONOMIA thubΈνα μοναδικό ταξίδι μέσα σε 335 σελίδες και 106 συνταγές από όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα. Εκδόσεις «EXPLORER»
2006 2006 WFELIMH-MAGEIRIKH
  2006 WFELIMH-MAGEIRIKH thubΈνα βιβλίο που συνδυάζει την βαθιά γνώση των βοτάνων από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα με την αξιοποίηση τους στην καθημερινή μας κουζίνα. 197 σελίδες, 70 δημιουργικές και παραδοσιακές συνταγές. Εκδόσεις «Myrsini's Editions».
2007 2007 365-TOPOI-GEYSEIS
  2007 365-TOPOI-GEYSEIS thubΈνα βιβλίο σταθμός για την ανάδειξη τοπικών κουζινών μέσα από ένα ταξίδι γεύσεων που σε παρασέρνει με μυρωδιές από όλη την Ελλάδα. 365 σελίδες 365 συνταγές. Είναι δίγλωσσο και κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις «Μίλητος».
2008 2008 LADI
  2008 LADI thubΈνα βιβλίο 490 σελίδων στο οποίο συμπεριλαμβάνονται 230 κλασικές αλλά και πρωτότυπες συνταγές ελληνικών λαδερών φαγητών, γλυκών και ψωμιών. Κυκλοφορεί σε 2 γλώσσες από τις Εκδόσεις «Ελληνικά Γράμματα»
2009 2009 MAGEIREMATA 01
  2009 MAGEIREMATA 01 thubΈνα μαγικό ταξίδι σε γεύσεις, αρώματα και εικόνες με βάση τη παραδοσιακή γαστρονομία. 190 σελίδες, 42 συνταγές συνοδεύεται από dvd. Εκδόσεις «ΣΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ»
2009 2009 MAGEIREMATA 02
  2009 MAGEIREMATA 02 thubΗ γαστρονομική περιήγηση συνεχίζεται σε κάθε τόπο με 49 λαχταριστές παραδοσιακές συνταγές. 190 σελίδες, συνοδεύεται από dvd. Εκδόσεις «ΣΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ»
2009 2009 OSPRIA
  2009 OSPRIA thubΤα όσπρια κατέχουν και πάλι μια σημαντική θέση στην σύγχρονη ελληνική κουζίνα όχι μόνο μέσα από κλασικούς και παραδοσιακούς συνδυασμούς αλλά και από ευφάνταστες γαστρονομικές προτάσεις. 143 σελίδες, 60 συνταγές. Εκδόσεις «Η Καθημερινή»
2009 2009 SALATES-89
  2009 SALATES-89 thubΗ σαλάτα λαμβάνει πλέον μια μόνιμη και σταθερή θέση στο οικογενειακό τραπέζι, μέσα από 190 σελίδες και 89 μοναδικές αλλά και χορταστικές συνταγές για σαλάτες. Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις «ΣΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟ»
2009 2009 SALATES
  2009 SALATES thubΈνα βιβλίο που προτείνει πρωτότυπους γευστικούς συνδυασμούς, με στόχο την ένταξη της σαλάτας στο καθημερινό τραπέζι. 127 σελίδες, 53 συνταγές. Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις «Η Καθημερινή»
2009 2009 XRISTOUGENNIATIKES
  2009 XRISTOUGENNIATIKES thubΟι γεύσεις, οι μυρωδιές από λαχταριστά μπισκότα και μια γλυκιά μουσική να πλανάται στον αέρα, και είναι αρκετό να καταλάβεις ότι το «Πνεύμα των Χριστουγέννων» είναι εδώ. Εκδόσεις «Myrsini's Editions»
2011 2011 BBQ
  2011 BBQ thubΤα φαγητά της ψησταριάς έχουν μια δωρική λιτότητα η οποία αναδεικνύει όλες εκείνες τις πρωταρχικές ουσίες που προδίδουν γεύση και άρωμα και ελκύουν τους ουρανίσκους μικρών και μεγάλων. 64 σελίδες, 34 συνταγές για κρέας, ψάρι, λαχανικά ακόμα και γλυκά στο BBQ.
Εκδόσεις «Myrsini's Editions»
2011 2011 KYMATA GEYSEWN
  2011 KYMATA GEYSEWN thub50 παραδοσιακές συνταγές απ' την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα, το Ιόνιο, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και το Β.Α Αιγαίο. 200 σελίδες.
Εκδόσεις «Περιφέρεια Κρήτης»
2011 2011 MAGEIRISSA
  2011 MAGEIRISSA thubΑπλές, εύκολες αλλά νόστιμες συνταγές, ίσως λιγότερο συναρπαστικές και εντυπωσιακές, αλλά γήινες και προσγειωμένες στην πραγματικότητα, που εξασφαλίζουν γρήγορο, υγιεινό και εύγευστο φαγάκι με καλή πρώτη ύλη.
Σελίδες 270, συνταγές 122
Εκδόσεις «Λιβάνη».
2012 2012 PARADOSIAKES
  2012 PARADOSIAKES thubΈνα εορταστικό γευστικό ταξίδι σε όλη την Ελλάδα βασισμένο στα τοπικά προϊόντα. 109 σελίδες, 50 συνταγές. Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις «Τα Νέα»

PROIONTA-BANNER

ESTIATORIO-BANNER

 
newsl face