Για 6 άτομα ()
1. Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι μέχρι να γυαλίσει. Πασπαλίζετε ελαφρά το αρνάκι με το αλεύρι. Προσθέτετε το αρνάκι και το ροδίζετε από όλες τις πλευρές. Σβήνετε με το κρασί και το αφήνετε να εξατμιστεί για 3-4 λεπτά προσθέτετε δυο φλιτζάνια τσαγιού ζεστό νερό, σκεπάζετε και σιγοβράζετε για 40 λεπτά.
2. Ανοίγετε την κατσαρόλα και προσθέτετε τα σκόρδα, τα κρεμμυδάκια, τα μπαχαρικά , λίγο ακόμα νερό αν είναι απαραίτητο και συνεχίζετε το μαγείρεμα για 30 ακόμα λεπτά.
3. Δοκιμάζετε προσθέτετε λίγο αλάτι αν είναι απαραίτητο και τελειώνετε βάζοντας τον άνηθο, το λεμόνι και το ξύσμα. Κλείνετε την κατσαρόλα και αφήνετε το φαγητό να ξεκουραστεί για 10 λεπτά πριν το σερβίρετε.
Μην ανακατεύετε συχνά το φαγητό μετά που θα βάλετε τα μικρά κρεμμυδάκια γιατί θα διαλύσουν