Για 6 άτομα ()
1. Αλατοπιπερώνετε τα παϊδάκια και από τις δύο πλευρές. Σε ένα μικρό μπολ ενώνετε το σκόρδο, το δεντρολίβανο, το θυμάρι, το πιπέρι καγιέν, και το ελαιόλαδο. Τρίβετε με αυτήν την πάστα και τα παϊδάκια και στις δύο πλευρές τους και τα αφήνετε να μαριναριστούν για τουλάχιστον 30 λεπτά στο ψυγείο.
2. Βγάζετε τα παϊδάκια από το ψυγείο και τα αφήνετε να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου, περίπου 20 λεπτά.
3. Ζεσταίνετε λίγο ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία, προσθέτετε τα παϊδάκια και τα σοτάρετε για περίπου 2 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Γυρίζετε τα παϊδάκια και τα μαγειρεύετε για άλλα 3 λεπτά αν τα θέλετε μέτρια ψημένα και 4 αν τα θέλετε καλοψημένα.
4. Αφαιρείτε τα παϊδάκια από το τηγάνι αι τα κρατάτε στην άκρη να μην κρυώσουν. Προσθέτετε στο τηγάνι το αλεύρι και ανακατεύετε καλά, να δηνιουργηθεί μια πάστα. Προσθέτετε το κρασί και αρχίζετε να ανακατεύετε ζωηρά για να ξεκολλήσετε τα κομματάκια από το φαγητό που έχουν μείνει στο τηγάνι. Προσθέτετε το χυμό λεμονιού και σιγά – σιγά το ζωμό για να δημιουργήσετε ωραία παχύρευστη σάλτσα, ξεκινήστε με ¼ φλιτζάνι και προσθέτετε και άλλο σιγά – σιγά. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε.
5. Τοποθετείτε τα παϊδάκια σε μια πιατέλα σερβιρίσματος και τα περιχύνετε με τη σάλτσα. Σερβίρετε με 1 κλαδάκι δενδρολίβανο και λίγες φέτες λεμονιού.
Συνδυάστε τα με ένα ρύζι λευκό αρωματικό ή με τηγανιτές πατάτες