Για 10 κομμάτια ()
1. Κόβετε σε χοντρά κομμάτια τις συκωταριές και τα γλυκάδια. Τα τοποθετείτε σε ένα βαθύ μπολ με αλατοπίπερο τη ρίγανη την πάπρικα και το κρεμμύδι. Τα καλύπτετε με μεμβράνη και αφήνετε στο ψυγείο να μαριναριστούν για 24 ώρες. Βγάζετε το μπολ από το ψυγείο και στραγγίζετε τα υλικά από τα υγρά τους σε ένα σουρωτήρι.
2. Περνάτε εναλλάξ τα κομμάτια σε μια μικρή σούβλα και αρχίζετε να τα τυλίγετε με την μπόλια. Καρφώνετε την άκρη του εντέρου στη μύτη από τη σούβλα και αρχίζετε να τυλίγετε τα καθαρισμένα έντερα γύρω από τα εντόσθια, τα τυλίγετε πολλές φορές γυρίζοντάς τα, αφού έχετε σιγουρευτεί ότι έχετε σφίξει γερά το πρώτο γύρισμα. Κάθε φορά που τελειώνει ένα έντερο, το δένετε σε κόμπο προσεκτικά.
3. Τελειώνοντας το τύλιγμα, περνάτε την άκρη κάτω από ένα εντεράκι, σχηματίζοντας μια θηλιά, και τραβώντας προσεκτικά την άκρη για να το σταθεροποιήσετε. Συνεχίζετε την ίδια διαδικασία και με την υπόλοιπη ποσότητα των υλικών, η οποία επαρκεί για 10 μικρά κοκορετσάκια.
4. Προθερμάνετε το φούρνο στις αντιστάσεις πάνω και κάτω στους 180 βαθμούς τυλίγετε το κοκορέτσι αλουμινόχαρτο. Το τοποθετείτε στη μέση του φούρνου και κάτω από τη σχάρα βάζετε ένα ταψάκι με νερό. Ψήνετε για 1 ώρα και κατόπιν αφαιρείτε το αλουμινόχαρτο και συνεχίζετε το ψήσιμο για ακόμα 50 λεπτά. Αλλάζετε τη λειτουργία του φούρνου στο γκριλ, και ψήνετε για ακόμα 10 λεπτά, ώστε να πάρει χρώμα και να ξεροψηθεί.
Αν χρησιμοποιήσετε μικρές ξύλινες σούβλες να τις βουτήξετε πρώτα σε νερό για να μην καούν στο ψήσιμο.