Για 10 κομμάτια ()
1. Κόβετε τις λωρίδες του μπέικον στη μέση και τις τηγανίζετε σε έναν μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά, μέχρι να γίνουν σχεδόν τραγανές. Στη συνέχεια τις «στραγγίζετε» και τυλίγετε το κάθε κομμάτι από 1 κάστανο και το στερεώνετε με 1 οδοντογλυφίδα. Τα τοποθετείτε σε ένα αλάδωτο ταψί διαστάσεων 33Χ23 εκ.
2. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύετε τη ζάχαρη, τη μαγιονέζα και τη σος τσίλι και περιχύνετε το μείγμα πάνω στα κάστανα. Ψήνετε στους 180ο C για 20’.
Εάν σας αρέσουν οι καυτερές γεύσεις, μπορείτε να προσθέσετε μερικές πιπερίτσες χαλαπένιος.