alta linea banner2

social FB social GOOGLE social INSTAGRAM social PINTEREST social TWITTER social YOUTUBE

crostini-pastokidoko top

Το πιο φίνο ορεκτικό που μπορείτε να ετοιμάσετε για να συνοδεύσετε το κρασί σας χωρίς να αφιερώσετε περισσότερα από επτά λεπτά

ΚΡΟΣΤΙΝΙ ΜΕ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΠΑΣΤΟΚΥΔΩΝΟ

crostini-pastokidoko top

Το πιο φίνο ορεκτικό που μπορείτε να ετοιμάσετε για να συνοδεύσετε το κρασί σας χωρίς να αφιερώσετε περισσότερα από επτά λεπτά

Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 2 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 8€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 6 άτομα ()

Για τη συνταγή

  • 1 μέτρια μπαγκέτα ολικής άλεσης
  • 1 φλιτζάνι κατσικίσιο τυρί θρυμματισμένο
  • 1 1/2 φλιτζάνι παστοκύδωνο κομμένο σε μικρούς κύβους
  • 1 κουτ. σουπ. φρέσκο θυμάρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Κόβετε την μπαγκέτα σε φέτες πάχους περίπου 2 εκ. και την ψήνετε στο φούρνο για 2 λεπτά μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανή.


2. Αραδιάζετε τις φέτες της μπαγκέτας σε μια πιατέλα και τις πασπαλίζετε με το θρυμματισμένο τυρί. Ακουμπάτε πάνω σε κάθε κροστίνι 2 κομματάκια παστοκύδωνο. Πασπαλίζετε με το θυμάρι και σερβίρετε.

ΧΡΗΣΙΜΟ

Δοκιμάστε το με ένα μαλακό τυρό brie, αν και θα στεκόταν και δίπλα σε μια γλυκιά φρέσκια γκοργκοντζόλα



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
 
newsl face