Για 6 άτομα ()
1. Κόβετε την μπαγκέτα σε φέτες πάχους περίπου 2 εκ. και την ψήνετε στο φούρνο για 2 λεπτά μέχρι να ροδίσει και να γίνει τραγανή.
2. Αραδιάζετε τις φέτες της μπαγκέτας σε μια πιατέλα και τις πασπαλίζετε με το θρυμματισμένο τυρί. Ακουμπάτε πάνω σε κάθε κροστίνι 2 κομματάκια παστοκύδωνο. Πασπαλίζετε με το θυμάρι και σερβίρετε.
Δοκιμάστε το με ένα μαλακό τυρό brie, αν και θα στεκόταν και δίπλα σε μια γλυκιά φρέσκια γκοργκοντζόλα