Για 12 κομμάτια ()
1. Φτιάχνετε τη γέμιση. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το πράσο για 5 λεπτά. Προσθέτετε το κρεμμυδάκι και τις αγκινάρες ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ και συνεχίζετε το σοτάρισμα για ακόμα 5 λεπτά. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι, την ντομάτα και αποσύρετε από τη φωτιά, και αφήνετε να κρυώσει ελαφρώς.
2. Σε ένα μπολ ρίχνετε την κρέμα γάλακτος, το τυρί κρέμα, την φέτα, και τα αυγά και τα χτυπάτε με έναν αυγοδάρτη μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέτετε το Έμμενταλ, το θυμάρι και τα σοταρισμένα λαχανικά και ανακατεύετε.
3. Ανοίγετε σε αλευρωμένη επιφάνεια τα φύλλα σφολιάτας ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ και με ένα κοφτερό μαχαίρι χωρίς δόντια τα κόβετε στη μέση. Παίρνετε ένα ταψάκι για μάφινς 12 θέσεων και το βουτυρώνετε καλά. Σε κάθε θέση τοποθετείτε ένα κομμάτι φύλλο.
4. Γεμίζετε τα ταρτάκια με τη γέμιση μέχρι λίγο πιο κάτω από το χείλος. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά. Αποσύρετε από το φούρνο και τα σερβίρετε ζεστά ή κρύα.
Μπορείτε να αφαιρέσετε το πράσο και να εμπλουτίσετε τις τάρτες με λίγο τριμμένο κολοκύθι.