Για 12 κομμάτια ()
1. Σε ένα μπολ ρίχνετε το αλεύρι και στο κέντρο κάνετε μια λακκούβα. Ρίχνετε εκεί όλα τα υπόλοιπα υλικά για το φύλλο εκτός από το νερό. Αρχίζετε να ζυμώνετε το μείγμα προσθέτονται λίγο – λίγο το νερό μέχρι να έχετε μια ζύμη ελαστική και όχι πολύ σκληρή. Χωρίζετε τη ζύμη σε δύο κομμάτια και την αφήνετε να ξεκουραστεί.
2. Σοτάρετε στο ελαιόλαδο, τα κρεμμυδάκια και τα σέσκουλα, ρίχνετε τον άνηθο, τις σταφίδες, τη ζάχαρη, την κανέλα και το γαρίφαλο.
3. Χωρίζετε την ζύμη σε δύο κομμάτια. Σε μια αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγετε με τον πλάστη δυο φύλλα πάχους περίπου 2 εκ. Λαδώνετε ελαφρά με ένα πινέλο ένα στρογγυλό ταψί, απλώνετε το ένα φύλλο, ρίχνετε το μείγμα και στρώνετε με ένα κουτάλι, σκεπάζετε με το άλλο φύλλο, το αλείφετε με μπόλικο ελαιόλαδο, πασπαλίζετε με σουσάμι κανέλα και ζάχαρη.
4. Χαράσσετε με ένα μαχαίρι μυτερό την πίτα σε κομμάτια και ψήνετε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά. Σερβίρετε την πίτα χλιαρή πασπαλισμένη με ζάχαρη κανέλα και σουσάμι.
Μπορείτε αντί για ζάχαρη να βάλετε πετιμέζι στην γέμιση. Αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έτοιμο χωριάτικο φύλλο.