Logo

karamelwmeno kremmydi topimage02

Μια πλούσια σάλτσα την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο για να εμπλουτίσετε τα μπέργκερ σας, όσο και ως ντιπ για μπύρα ή συνοδευτικό σε σκληρά ποτά όπως το ουΐσκι και η βότκα.

ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΟΥ ΚΡΕΜΜΥΔΙΟΥ ΓΙΑ ΜΠΕΡΓΚΕΡ

karamelwmeno kremmydi topimage02

Μια πλούσια σάλτσα την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο για να εμπλουτίσετε τα μπέργκερ σας, όσο και ως ντιπ για μπύρα ή συνοδευτικό σε σκληρά ποτά όπως το ουΐσκι και η βότκα.

Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 10 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Εύκολο
Κόστος: 10€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 2 Βάζα του 1/2 κιλού ()

Για τη συνταγή

Θρεπτικά συστατικά

( χορτοφαγική, Χωρίς Γλουτένη)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1.Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι λιώνετε το βούτυρο σε μέτρια θερμοκρασία. Σοτάρετε τα κρεμμύδια στο λιωμένο βούτυρο και ανακατεύετε. Προσθέτετε το αλάτι, το πιπέρι, το πιπέρι καγιέν και συνεχίζετε το μαγείρεμα για 10' ανακατεύοντας ανά διαστήματα με μια ξύλινη κουτάλα. Προσθέτετε τη μουστάρδα. Αποσύρετε από το μάτι της κουζίνας και αφήνετε να κρυώσει.

 

2. αναμειγνύετε σε ένα μπολ μετρίου μεγέθους με έναν αυγοδάρτη το γιαούρτι, τη μαγιονέζα και το τυρί κρέμα. Προσθέτετε τα κρεμμύδια και βάζετε το μείγμα στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα ή ακόμα καλύτερα για ένα ολόκληρο βράδυ για να αναμειχθούν περισσότερο οι γεύσεις και τα αρώματα. Αφήνετε τη σάλτσα να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου και χρησιμοποιήστε το σε μπέργκερ, ή συνοδεύστε το με μπιφτέκια ή τηγανιτούς κεφτέδες.

ΧΡΗΣΙΜΟ

Διατηρείται στο ψυγείο για 20-25 μέρες. Φτιάξτε καραμελωμένα κρεμμύδια και διατηρήστε τα σε βάζο στο ψυγείο για 20-30 ημέρες.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
Template