alta linea banner2

social FB social GOOGLE social INSTAGRAM social PINTEREST social TWITTER social YOUTUBE

pikantiko santouits top 12 03 2017

Ένα πλούσιο, χορταστικό σάντουιτς , διαφορετικό από άλλα!

ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΧΟΙΡΟΜΕΡΙ ΚΑΙ ΞΙΝΟΛΑΧΑΝΟ

pikantiko santouits top 12 03 2017

Ένα πλούσιο, χορταστικό σάντουιτς , διαφορετικό από άλλα!

Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Πολύ Εύκολο
Κόστος: 0€, Οικονομική

ΥΛΙΚΑ

Για 4 άτομα ()

Για τη συνταγή

  • 4 κουτ. σουπ. μαγιονέζα
  • 1 κουτ. σουπ. κέτσαπ
  • 1/2 κουτ. σουπ. Hot Chilli sause BRAVA
  • 8 φέτες ψωμί χωριάτικο ,προζυμένιο, κομμένο σε χοντρές και μεγάλες φέτες
  • 2 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
  • 200 γρ. καπνιστό χοιρομέρι κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 2 φλιτζάνια ξινολάχανο
  • 2 φλιτζάνια γραβιέρα τριμμένη
  • Πράσινη σαλάτα & ντοματίνια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε μαζί τη μαγιονέζα, τη κέτσαπ και την hot chilli sauce BRAVA μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να πάρετε μια κρεμώδη σάλτσα.


2. Ραντίστε τη μία πλευρά της κάθε φέτα ψωμιού με το ελαιόλαδο. Τοποθετήστε 4 φέτες, με τη λαδωμένη πλευρά προς τα κάτω, σε ένα ταψί. Τοποθετήστε τις φέτες με το χοιρομέρι , στη συνέχεια βάζετε 2 κουταλιές ξινό λάχανο , 2 κουταλιές σάλτσα και πασπαλίζετε με γραβιέρα. Καλύψτε τα σάντουιτς με τις υπόλοιπες φέτες ψωμιού με την λαδωμένη πλευρά προς τα πάνω.


3. Προθερμάνετε μια τοστιέρα με διπλή αντικολλητική σχάρα για περίπου 3 λεπτά.


4. Τοποθετείστε τα σάντουιτς και μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές οι φέτες του ψωμιού, για 3-4 λεπτά.


5. Μεταφέρετε σε ένα πιάτο και σερβίρετε με πράσινη σαλάτα και ντοματίνια.


Χρήσιμο


Μπορείτε να το φτιάξετε και με ψωμί ολικής άλεσης, όπως επίσης , αντί καπνιστό χοιρομέρι να χρησιμοποιήσετε απάκι ή σύγκλινο.



ΣΧΟΛΙΑ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.
 
newsl face