Για 4 άτομα ()
1. Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε μαζί τη μαγιονέζα, τη κέτσαπ και την hot chilli sauce BRAVA μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να πάρετε μια κρεμώδη σάλτσα.
2. Ραντίστε τη μία πλευρά της κάθε φέτα ψωμιού με το ελαιόλαδο. Τοποθετήστε 4 φέτες, με τη λαδωμένη πλευρά προς τα κάτω, σε ένα ταψί. Τοποθετήστε τις φέτες με το χοιρομέρι , στη συνέχεια βάζετε 2 κουταλιές ξινό λάχανο , 2 κουταλιές σάλτσα και πασπαλίζετε με γραβιέρα. Καλύψτε τα σάντουιτς με τις υπόλοιπες φέτες ψωμιού με την λαδωμένη πλευρά προς τα πάνω.
3. Προθερμάνετε μια τοστιέρα με διπλή αντικολλητική σχάρα για περίπου 3 λεπτά.
4. Τοποθετείστε τα σάντουιτς και μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές οι φέτες του ψωμιού, για 3-4 λεπτά.
5. Μεταφέρετε σε ένα πιάτο και σερβίρετε με πράσινη σαλάτα και ντοματίνια.
Μπορείτε να το φτιάξετε και με ψωμί ολικής άλεσης, όπως επίσης , αντί καπνιστό χοιρομέρι να χρησιμοποιήσετε απάκι ή σύγκλινο.