Για 4 άτομα ()
1. Σε ένα μπολ ρίχνετε το χλιαρό νερό και το πλιγούρι και το αφήνετε να μουλιάσει μέχρι να μαλακώσει, περίπου 10 λεπτά.
2. Σουρώνετε το πλιγούρι και το ρίχνετε σε ένα μπολ. Το ζυμώνετε καλά με το χέρι σας μέχρι να κολλάει μεταξύ του. Προσθέτετε τον κιμά, αλάτι και πιπέρι, το κρεμμύδι και τον άνηθο και συνεχίζετε το ζύμωμα μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά.
3. Βάζετε τον ζωμό να βράσει. Πλάθετε το μείγμα σε μικρά κεφτεδάκια και τα βράζετε στο ζωμό για περίπου 10 λεπτά. Αφειρείτε να κεφτεδάκια από το ζωμό με μια τρυπητή κουτάλα και τα αφήνετε στην άκρη. Διατηρείτε το ζωμό ζεστό.
4. Σε μια άλλη κατσαρόλα ρίχνετε το γιαούρτι. Διαλύετε το κορν φλάουρ σε ½ φλιτζάνι από το ζωμό που βράσατε τα κεφτεδάκια και το ρίχνετε στην κατσαρόλα με το γιαούρτι. Ανακατεύετε καλά. Χτυπάτε με ένα αυγοδάρτη το αυγό και το προσθέτετε στο γιαούρτι. Ανακατεύετε καλά με τον αυγοδάρτη μέχρι να «σπάσει» το γαούρτι. Αρχίζετε και ρίχνετε σιγά – σιγά το ζωμό από τα κεφτεδάκια, ανακατεύοντας συνεχώς. Ανάλογα πόσο δεμένη θέλετε τη σούπα, τόσο ζωμό θα προσθέσετε. Ανακατεύετε καλά να ομογενοποιηθεί το μείγμα, και τοποθετείτε την κατσαρόλα σε μετρια θερμοκρασία να πάρει βράσει. Μόλις πάρει βράση, προσθέτετε αλάτι και πιπέρι και τα κεφτεδάκια και αφήνετε το φαγητό να βράσει σε μέτρια θερμοκρασία για 10 λεπτά.
5. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το βούτυρο και ρίχνετε την πάπρικα. Ρίχνετε το ζεστό βούτυρο στη σούπα και σερβίρετε.
Μπορείτε να αντικαταστείτε τον άνηθο με ξερό δυόσμο, του πάει πολύ.