Για 6 άτομα ()
1. Πλένουμε και καθαρίζουμε τα ψάρια και τις γαρίδες.
2. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό, την τοποθετούμε σε χαμηλή φωτιά και προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το σέλινο, τις ντομάτες, τα καρότα και το ελαιόλαδο. Κλείνουμε την κατσαρόλα με το καπάκι και αφήνουμε να βράσει για 20’.
3. Κατόπιν ρίχνουμε τα μεγάλα ψάρια και μετά από 10’ τα πιο μικρά και τις γαρίδες. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και τα ξαναφήνουμε να βράσουν για ακόμα 20’.
4. Λίγο πριν κατεβάσουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού.
5. Σερβίρετε τη σούπα μαζί με τα ψάρια.
Επίσης μπορείτε να προσθέσετε και κολοκυθάκια στη σούπα, ενώ εάν τη θέλετε καυτερή προσθέστε λίγο κόκκινο πιπέρι.