Για 6 άτομα ()
1. Πλένετε και σκουπίζετε το μοσχάρι. Το περνάτε από το αλεύρι και τινάζετε την περίσσια ποσότητα. Ζεσταίνετε σε μια βαθιά κατσαρόλα το ελαιόλαδο. Το σοτάρετε μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Προσθέτετε το χοντροκομμένο κρεμμύδι και το σέλινο και τα σοτάρετε για 1 με 2 λεπτά.Ρίχνετε το χλιαρό νερό και το ολόκληρο κρεμμύδι σκεπάζετε με το καπάκι και σιγοβράζετε για 1 ώρα.
2. Στη συνέχεια προσθέτετε τα υπόλοιπα λαχανικά, αλάτι, πιπέρι και τη δάφνη και συνεχίζετε το βράσιμο με σκεπασμένη την κατσαρόλα για ακόμα 30 με 40 λεπτά (να έχουν βράσει τα λαχανικά σας).
3. Σερβίρετε ζεστό με λίγο χυμό λεμονιού και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Αν θέλετε σερβίρετε με λίγη τριμμένη φέτα ή στο τέλος του βρασίματος προσθέστε δυο κουταλιές της σούπας τραχανά ξινό.