Για 4 άτομα ()
1. Βάζετε τις μπριζόλες στο τηγάνι μαζί με δυο φλιτζάνια νερό. Σιγοβράζετε μέχρι να απορροφήσει όλα τα υγρά του.
2. Προσθέτετε το ελαιόλαδο Aeolion και σε πολύ χαμηλή φωτιά σιγοτηγανίζετε τις μπριζόλες μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές περίπου για 5 λεπτά.
3. Ρίχνετε το χυμό και τη φλούδα πορτοκαλιού, τα κυδώνια κομμένα στα τέσσερα και καθαρισμένα, αλατοπιπερώνετε, ανακατεύετε, σκεπάζετε και σιγοψήνετε για 10 λεπτά.
4. Ρίχνετε την ρίγανη και αφήνετε το φαγητό να «πάρει» την τελευταία του βράση για 3 – 4 λεπτά πριν το σερβίρετε.
Μπορείτε να και να καραμελώσετε την σάλτσα προσθέτοντας 2-3 κουταλιές πετιμέζι.