Για 2 Δωδεκάδες ()
1. Γεμίζετε μια κατσαρόλα με νερό κατά τα 2/3 και την βάζετε να βράσει. Εφαρμόζετε στο χείλος της ένα μεταλλικό μπολ ίδιας διαμέτρου, το οποίο δεν πρέπει να ακουμπά στο νερό. Ρίχνετε στο μπολ τη σοκολάτα και το βούτυρο και ανακατεύετε με μια σπάτουλα σιλικόνης μέχρι να λιώσουν. Αποσύρετε το μπολ από την κατσαρόλα και αφήνετε να κρυώσει ελαφρά.
2. Ρίχνετε στο μπλέντερ τα 4 ζαχαρωτά μπαστουνάκια, τα θρυμματίζετε και τα ρίχνετε σε ένα μπολ. Στερεώνετε τα υπόλοιπα ζαχαρωτά στα μαρσμέλοους, δημιουργώντας μικρά γλειφιτζούρια.
3. Στρώνετε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Βουτάτε τα μαρσμέλοους στην σοκολάτα και στη συνέχεια στα θρυμματισμένα ζαχαρωτά. Τα ακουμπάτε στο χαρτί και τα αφήνετε να στεγνώσουν.
Μπορείτε να πασπαλίσετε τα γλειφιτζούρια σας και με καραμελωμένους ξηρούς καρπούς.