Μην τους υποτιμάτε καθόλου και κυρίως μην τους σνομπάρετε επειδή δεν έχουν βουτυράκι! Έχουν απίθανη και φίνα γεύση και είναι τόσο τραγανοί όσο δεν φαντάζεστε!
ΚΟΥΡΑΜΠIΕΔΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ
Μην τους υποτιμάτε καθόλου και κυρίως μην τους σνομπάρετε επειδή δεν έχουν βουτυράκι! Έχουν απίθανη και φίνα γεύση και είναι τόσο τραγανοί όσο δεν φαντάζεστε!
Χρόνος προετοιμασίας:
20 λεπ.
Χρόνος μαγειρέματος:
35 λεπ.
Χρόνος αναμονής:
0 λεπ.
Βαθμός δυσκολίας
Μέτριο
Θρεπτικά συστατικά
( χορτοφαγική, Χωρίς Λακτόζη)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Δουλεύετε το ελαιόλαδο με τη ζάχαρη μέχρι να ενωθούν σε ένα ομοιογενές μείγμα. Συνεχίζετε προσθέτοντας την σόδα διαλυμένη στο χυμό πορτοκαλιού, το μέλι, τα μπαχαρικά, το αλεύρι και το σιμιγδάλι σταδιακά.
2. Ζυμώνετε καλά μέχρι να πάρετε ένα μαλακό μείγμα που πλάθετε σε μακρόστενους ή στρογγυλούς κουραμπιέδες.
3. Τους τοποθετείτε σε ταψιά στα οποία έχετε στρώσει αντικολλητικό χαρτί. Τους ψήνετε στους 180 βαθμούς για 30-35 λεπτά. Όταν κρυώσουν εντελώς τους ραντίζετε με ανθόνερο και τους πασπαλίζετε με την άχνη.
ΧΡΗΣΙΜΟ
Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε αμύγδαλο ή καρύδι τριμμένο
ΣΧΟΛΙΑ
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί.