Για 3 Δωδεκάδες ()
1. Στο μπολ του μίξερ χτυπάτε το βούτυρο με την καστανή ζάχαρη σε δυνατή ταχύτητα με το φτερό μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε την κανέλα και το αλάτι και συνεχίζετε το χτύπημα ρίχνοντας το αυγό και το μέλι.
2. Σε άλλο μπολ αναμιγνύετε το αλεύρι, τη σόδα, το μπέικιν παόυντερ. Ρίχνετε το μείγμα από το αλεύρι σιγά – σιγά στο μίξερ, χρησιμοποιώντας τώρα το γάντζο (το εξάρτημα του μίξερ) για να ενοποιηθεί καλά η ζύμη.
3. Παίρνετε κομμάτια ζύμης και ανοίγετε με το χέρι σας (η ζύμη είναι εύπλαστη γιατί είναι βουτύρου) ή με ένα χοντρό πλάστη φύλλα πάχους 0,50 εκατ. Με χριστουγεννιάτικα κουπατ κόβετε διάφορα σχέδια μπισκότων και τα αραδιάζετε σε ένα ταψί που έχετε στρώσε με αντικολλητικό χαρτί.
4. Ψήνετε τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς για 15 λεπτά, και τα αφήνετε να κρυώσουν σε σχάρα.
Αν θέλετε φτιάχνετε ένα γλάσο σε διάφορα χρώματα για να στολίσετε τα μπισκότα σας, χρησιμοποιώντας 2 ασπράδια αυγού, 3 φλιτζάνια ζάχαρη άχνη, 1 βανίλια και διάφορα χρώματα ζαχαροπλαστικής (κίτρινο, κόκκινο, πράσινο, μαύρο). Ή μπορείτε να κολλήσετε στα μπισκότα και μικρά ζαχαρωτά ή smarties.