Για 12 άτομα ()
1. Σε μία μεγάλη κατσαρόλα ρίχνετε τη ζάχαρη και αμέσως μετά το τσάι ζεστό, προσθέτετε τον χυμό των λεμονιών και των πορτοκαλιών, το μέλι καθώς και τα μπαχαρικά και ανακατεύετε έως ότου λιώσει η ζάχαρη.
2. Στη συνέχεια προσθέτετε το κρασί και το ζεσταίνετε, προσέχοντας, όμως, να μην βράσει καθόλου.
3. Στο τέλος χύνετε σ' αυτό το μείγμα το ρούμι και το λεμόνι κομμένο στα τέσσερα. Ανακατεύετε ελαφρά μία φορά και αφήνετε το ποτο να ξεκουραστεί για 10 λεπτα σε ζεστό μέρος.
Δοκιμάστε αν θέλετε και άλλα πιο ζεστά και περίπλοκα μπαχαρικά όπως μοσχοκάρυδο και μπαχάρι.