Για 4 άτομα ()
1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και βουτυρώνετε ελαφρώς το ταψί σας. Ξεφλουδίζετε τις μπανάνες και τις κόβετε στη μέση. Καβουρδίζετε ελαφρώς τα φιστίκια σε ένα στεγνό αντικολλητικό τηγάνι και έπειτα τα χοντροκόβετε.
2. Κόβετε τα φύλλα κρούστας στη μέση. Τυλίγετε κάθε μισή μπανάνα μαζί με το καβουρδισμένο φιστίκι και λίγη ζάχαρη με το μισό φύλλο κρούστας. Διπλώνετε προς τα μέσα τις άκρες και τυλίγετε σε σχήμα ρολού έτσι ώστε να κρατηθεί η γέμιση μέσα στο φύλλο.
3. Τοποθετείτε τα ρολά στο ταψί και αλείφετε με βούτυρο με τη βοήθεια ενός πινέλου. Τα βάζετε στο φούρνο και ψήνετε για 8'-10'.
4. Τέλος, βγάζετε από τον φούρνο και πασπαλίζετε με τα υπόλοιπα φιστίκια και τη ζάχαρη και σερβίρετε με παγωτό βανίλια ή έτοιμη σος σοκολάτας αν θέλετε.
Αν θέλετε μπορείτε να σερβίρετε και με μια σος καραμέλας που θα φτιάξετε με: 100 γρ. ζάχαρη καστανή, 2 κ.σ. μέλι, 25 γρ. βούτυρο αγελαδινό ανάλατο και 150 ml κρέμα γάλακτος.