Για 2 άτομα ()
1. Κόβετε τα φύλλα με ένα κοφτερό μαχαίρι (χωρίς δοντάκια) σε τετράγωνα μεγάλα κομμάτια. Τα περνάτε ελαφρά με την βοήθεια ενός πινέλου με βούτυρο λιωμένο και αραδιάζετε σε ένα ταψί. Τα ψήνετε στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά ίσα να ροδίσουν.
2. Τα αραδιάζετε σε μια πιατέλα το ένα πάνω από το άλλο και ενδιάμεσα βάζουμε το γλυκό κουταλιού παστέλι.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και απλό μέλι, ξηρούς καρπούς τριμμένους και σουσάμι. Εναλλακτικά μπορείτε να φτιάξετε μικρές «θήκες» από κανταΐφι να γεμίσετε με γιαούρτι χτυπημένο με σαντιγί και να περιχύσετε με το γλυκό κουταλιού παστέλι.