Για 3 Δωδεκάδες ()
1. Αλευρώνετε τον πάγκο εργασίας σας, απλώνετε τα φύλλα σφολιάτας και με κοφτερό μαχαίρι κόβετε κάθε φύλλο σε 18 τετράγωνα κομμάτια. Γεμίζετε κάθε τετράγωνο φύλλο σφολιάτας με 1 κ.σ. μαρμελάδα, βάζοντάς την διαγώνια.
2. Ανασηκώνετε τις δύο απέναντι άκρες της σφολιάτας – αυτές που δεν έχουν γέμιση – και τις διπλώνετε ώστε οι γωνιές να ενωθούν. Αλείφετε τις άκρες με λίγο νερό και τις πιέζετε να κολλήσουν και πασπαλίζετε με λίγη ζάχαρη. Συνεχίζετε την ίδια διαδικασία και με τα υπόλοιπα φύλλα.
3. Αραδιάζετε τα μπισκότα σε ένα ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και τα τοποθετείτε στο ψυγείο να παγώσουν για 1 ώρα. Στη συνέχεια τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς για 10 – 12 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν και να φουσκώσουν. Τα βγάζετε από το φούρνο και τα μεταφέρετε σε μια σχάρα όπου τα αφήνετε να κρυώσουν τελείως.
Μπορείτε να φτιάξετε τα κρουασανάκια και με αλμυρή γέμιση με πάστα ελιάς ή λιαστή ντομάτα.