Για 6 άτομα ()
1. Φτιάχνετε τις αυγοφέτες. Σε ένα μπολ ρίχνετε τα αυγά, το γάλα, τη ζάχαρη και την κανέλα και τα χτυπάτε με έναν αυγοδάρτη. Παίρνετε τις φέτες ψωμιού και τις βουτάτε στο μείγμα του αυγού. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το βούτυρο, λίγο – λίγο, σε μέτρια θερμοκρασία και ψήνετε τις φέτες ψωμιού μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές.
2. Φτιάχνετε τα σάντουιτς. Σε μια πιατέλα αραδιάζετε 6 αυγοφέτες, αλείφετε την επιφάνειά τους με την πραλίνα και στη συνέχεια με φέτες μπανάνας. Σκεπάζετε με τις υπόλοιπες αυγοφέτες. Πασπαλίζετε με λίγη άχνη ζάχαρη και σερβίρετε ζεστές.
Μπορείτε να φτιάξετε τις αυγοφέτες και με τσουρέκι.